UTVECKLING – SJÄLVLEDARSKAP – ENGAGEMANG – RESULTAT

Jag är en trygg och kunnig ledarskapstränare som hjälper företag och dess medarbetare att utvecklas. Jag har engagemang och envishet för att hjälpa människor framåt i en utvecklingsprocess. Min grund är socionom med KBTsteg 1, certifierad coach och handledarutbildning. Innan jag startade GAkonsulting arbetade jag som
beteendevetare på en företagshälsa med fokus på teamutveckling, ledarskap och coaching.

Under mer än 14 år i egen regi har jag arbetat med att utveckla verksamheter och människor. Det är nyfikenheten som driver mig och jag har ett starkt coachande förhållningsätt. Jag vill att det ska bli bra för min kund. Att det blir goda resultat.

Mitt mål är att leda andra människor till att kunna ta kommando över sitt liv och att därmed växa som människa. Jag hjälper dem att kartlägga sina hinder. Att se sina egna möjligheter och styrkor. Och jag älskar verkligen mitt arbete. Det är oerhört kraftfullt, när jag ser hur det klickar till i arbetsgruppen eller arbetsledaren. Att personen framför mig förstår vad som behövs göras för att skapa förändringen till det bättre.

Jag hjälper er att hitta gruppens varför. Med min kompetens, erfarenhet, nyfikenhet och engagemang ger jag er resultat. Jag garanterar att jag ska göra mitt bästa för dig som kund hos mig.

Jag ser fram emot din kontakt!

Om mig
Om mig